ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Αποστολή Προιόντων - Εξοδα Αποστολής

Η www.theartofgold.eu δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης. Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας.

Όλα τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται στο σύνολο του καλαθιού αγορών στο τελικό ποσό πληρωμής.

Για όλες τις παραγγελίες, τα έξοδα συσκευασίας είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες εντός Ελλάδας, τα προϊόντα αποστέλλονται με ΕΛΤΑ courier και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε εντός 1-5 εργάσιμων ημερών (ανάλογα με την διαθεσιμότητα των αποθεμάτων μας) από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας.

Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες εντός Ελλάδας είναι 3 ευρώ, ενώ για μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 2 ευρώ.

Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 50€ τα έξοδα αποστολής και η αντικαταβολή είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.


Στις παραγγελίες εκτός Ελλάδας τα προϊόντα αποστέλλονται και πάλι με ΕΛΤΑ courier σε 1-5 εργάσιμες ημέρες ((ανάλογα με την διαθεσιμότητα των αποθεμάτων μας) από την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Προς το παρών εκτος Ελλάδος διεκπεραιώνονται παραγγελίες σε Αμερική (Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδάς) και Ευρώπη. 

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος ισχύει η παρακάτω τιμολογιακή πολιτική:

Βαλκάνια και Κύπρος: Η αποστολή με ταχυσρομείο κοστίζει 20.00€ 

Υπόλοιπη Ευρώπη: Η αποστολή με ταχυδρομείο κοστίζει 25.00€

Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδάς: Η αποστολή με ταχυδρομείο κοοστίζει 30.00€

Παρακαλώ σημειώστε πως για αυτές τις χώρες (εκτός Ε.Ε.) οι οποίες υπόκεινται σε δασμούς και φόρους, οι επιβαρύνσεις αυτές καταβάλλονται από τον παραλήπτη του δέματος και η theartofgold.eu δεν φέρει καμία ευθύνη επιπλέον χρέωσης απο τις τελωνειακές αρχές της εκάστοτε χώρας.

Παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα εώς Σάββατο (εκτός από αργίες).

Παραγγελίες που τοποθετούνται στο σύστημα Παρασκευή από τις 17:00 και μετά,     θα περάσουν στο στάδιο έγκρισης, προετοιμασίας και αποστολής τη Δευτέρα. Εάν επιθυμείτε το προιόν να σταλεί σε διαφορετική διεύθυνση από αυτή που καταχωρήσατε για τα προσωπικά σας στοιχεία, έχετε την δυνατότητα να δηλώσετε διαφορετική διεύθυνση παραλήπτη στο σύστημα καταχώρησης παραγγελίας.

Παράδοση μπορεί να γίνει ώρες λειτουργίας καταστημάτων και από το φυσικό μας κατάστημα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, Κομνηνών 75, τηλ. +30 2310 454897. Για παραλαβή από το κατάστημα παρακαλούμε πρώτα επικοινωνήστε μαζί μας.

Ακύρωση Παραγγελίας

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας, μπορείτε να πατήσετε «ακύρωση» και διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία μετά την οριστική αποστολή, μπορείτε να καλέσετε στο +30 2310454897 ή να αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση info@theartofgold.eu

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πολιτική Επιστροφών

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας. Αν για οποιονδήποτε λόγο, δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να μας δηλώσετε νόμιμα ότι υπαναχωρείτε  από τη συναφθείσα  μεταξύ μας πώληση   εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερών  από την ημερομηνία παραλαβής του προ'ι'όντος . Στην περίπτωση αυτή  επιστρέφετε το προ'ι'όν  προς εμάς (ή προς το άτομο που εξουσιοδοτήθηκε από  εμάς να παραλάβει το προ'ι'όν), εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία  μας δηλώσατε ότι  υπαναχωρείτε από τη σύμβαση και εμείς εντός  της ίδιας προθεσμίας των 14 ημερών επιστρέφουμε  κάθε πληρωμή που  λάβαμε  συμπεριλαμβανομένων, κατά περίπτωση, των δαπανών παράδοσης .Δεν υπάρχει αξίωση επιστροφής  πρόσθετης δαπάνης παράδοσης, εάν είχε επιλεγεί ρητά από μέρους σας  τρόπος παράδοσης  διαφορετικός από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που  σας προσφέρθηκε από μέρους μας. Θα γίνεται αποδεκτή μόνο η επιστροφή των προϊόντων που βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Παρακαλώ, σημειώστε ότι η αποστολή του μη επιθυμητού προϊόντος γίνεται με ΕΛΤΑ Courier με χρέωση, κατά τα προαναφερθέντα, της theartofgold.eu.  

Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο αν ικανοποιούνται οι εξής όροι :

1. Το προϊόν που επιστρέφετε δεν έχει γίνει κατόπιν παραγγελίας, δεν έχει ζητηθεί τροποποίηση του διαθέσιμου προϊόντος, δεν έχει γίνει ειδική παραγγελία (π.χ. βέρες, ονόματα), ή δεν έχει αγοραστεί με ειδική τιμή λόγω προσφοράς.

2. Μας αποστείλετε e-mail στο info@theartofgold.eu και μας ενημερώσετε σχετικά για την επιστροφή του προϊόντος.

3. Το προϊόν δεν έχει φορεθεί πέραν της δοκιμής και δεν έχει υποστεί οποιαδήποτε φθορά.

4. Επιστραφεί το προϊόν με όλα τα περιεχόμενα / συνοδευτικά που βρίσκονταν στον φάκελο αποστολής.

5. Δεν έχουν αφαιρεθεί / παραποιηθεί : το ειδικό καρτελάκι ασφαλείας της εταιρίας μας, το προϊόν με όλα τα επιμέρους κομμάτια του, η συσκευασία, η εγγύηση, τα εγχειρίδια λειτουργίας, η απόδειξη αγοράς / τιμολόγιο ή οτιδήποτε άλλο συμπεριλαμβανόταν στην αρχική αποστολή του προϊόντος.

 Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε την καλή κατάσταση των ανωτέρω τη στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας σας, όσο και κατά την επιστροφή της. Αφού επιστραφεί το προϊόν και επιβεβαιώσουμε την ικανοποίηση των άνω όρων θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας εντός 14 ημερών. Σας ενημερώνουμε ότι τα προϊόντα επιστρέφουν με δική σας ευθύνη και ότι η εταιρία μας δεν ευθύνεται σε περίπτωση απώλειας / καταστροφής / βλάβης του προϊόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής.

Για λόγους υγιεινής, τα σκουλαρήκια δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση.

Σε περίπτωση αντικατάστασης προιόντος λόγω π.χ. λάθους μεγέθους, και μη διαθεσιμότητος του αντίστοιχου προιόντος, τα χρήματά σας πιστώνονται στον λογαριασμό σας και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για οποιαδήποτε νέα παραγγελία. 

Για επιστροφές παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κατάστημά μας στο info@theartofgold.eu.

Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την σχετική φόρμα επιστροφών μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Ελλατωματικό Προιόν

Στην περίπτωση που λάβετε ένα ελαττωματικό ή κατεστραμμένο προϊόν η www.theartofgold.eu θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να αντικατασταθεί με ένα ίδιο ή παρόμοιο προϊόν χωρίς κανένα επί πλέον κόστος για σας. Θα πρέπει όμως να μας ενημερώσετε με e-mail στο info@theartofgold.eu